Tisztítás, energetikai kezelés és személyiség jellemzés

Tisztíás energiával feltöltés útmutatás

Tisztítás

A tisztítás blokkok, manipulációk, átkok, szerelmi kötések leszedésével, szellemek elküldésével kezdődik, majd különböző területek (pl. munka, kapcsolatok, anyagi helyzet), jellemvonások, emberekkel való kapcsolatok és előző életek tisztításával folytatódik. Az így a letisztult test - lélek - szellem alapján lehet látni tisztán a lehetséges jövőbeni utakat.
Általános elemzés, döntések, jellemzések, okok, kapcsolat és folyamat alakulása, stb. nézhető meg. A döntést mindig Te hozod meg!
Érzelmeidre hallgass, vagy inkább a tudatodra? A megoldást a LELKED adja meg!

Energetikai kezelés

A tisztítás során kialakult semleges területeket fel kell tölteni energiával, hogy a fizikai test, a lélek, a tudat, az aura, stb. egészségesebben tudjon tovább működni. Ezt különböző energiákkal végzem.
Betegségeket tárok fel, megbeszéljük a lelki okokat. A kitisztított és energiával feltöltött szerv, testrész a tudatosítással párosítva segít abban, hogy minél hamarabb helyreálljon az egyensúlyod.

Jellemzés

A személyiség jellemzést a KRONOBIOLÓGIA segítségével, mint önmegismerést elősegítő módszerrel végzem. Meghatározásra kerül a pontos jellem - fizikai, érzelmi és intellektus kontúr nyugalmi valamint stresszes állapotának a jellemzése; életenergia összege és ennek az életünk végéig való tudatos beosztása; feszültségek levezetésének módja; stb.
Ezeket a csakrák születéskori energia szintje alapján jellemzem. Ezt követi a családtagok, gyerekek, stb. jellemének megbeszélése. Az összehasonlító elemzés pedig segít a személyiségek egymáshoz való viszonyának értelmezésében, megértésében, a másik könnyebben való elfogadásában.


Kérlek, személyesen, telefonon, Facebook-on, vagy e-mailben jelentkezz be! Bejelentkezéskor légy szíves add meg a születési adatodat (hely, év, hó, nap, - ha tudod: óra, perc), valamint azokét, akikkel a kapcsolatodat kielemezzem. Ezt a számítást mire találkozunk, elvégzem.

Ha először találkozunk, 2 órával kalkulálj, mert szükség van ennyi időre, hogy mindent meg tudjunk beszélni.
A második alkalomtól kezdve már általában 1,5 órát kell számolnod.

Ha más magyarországi városban, vagy esetleg külföldön élsz, akkor is van mód a problémák megoldására. Telefonon, Skype-on, Messenger-en, Viber-en való "találkozás" során a tisztítások, és az energiával való feltöltések ugyanúgy működnek, mintha személyesen találkoznánk egy térben.
Ha a telefont tudod csak választani, akkor én fogom indítani a hívást (a megbeszélt időpontban), így számodra ez nem fog plusz költségbe kerülni.


Ha van kétely az életedben, amire választ szeretnél kapni, akkor szeretettel várlak!

Körtvélyesi Anita
(médium)

- személyesen, Facebook-on: Körtvélyesi Anita
- Skype-on: kortvelyesianita
- telefonon, Messenger-en, Viber-en, WhatsApp-on: +36/70/776-9326
- e-mail-ben: anita.kortvelyesi33@gmail.com

 

Ár

1 óra

5 000 Ft

1,5 óra

6 000 Ft

2 óra

8 000 Ft


Egy külföldön élő vendég tapasztalata:

"Anitaval mar ket eve ismerjuk egymast, ez alatt az ido alatt szemelyiseg jellemzes, csakra tisztitas, energia felroltes es Fold anya beavatason vettem reszt. Mivel evek ota kulfoldon elek ezeket jobbara Skype -on keresztuli talalkozokon oldottuk/oldjuk meg. Ezek immaron havi remdszeresseggel tortennek. Az interneten keresztul torteno tisztitasok es energiafeltoltesek soran ugyanazokat az energiakat es behatasokat erzekelem mint szemelyes talalkozasnal, mivel ha Magyarorszagra latogatasok soran volt reszem ebben a megtapasztalasban is. Az Anitaval torteno meeting-ek soran mind a testi- szellemi tisztitas, feltoltodes; lelki egyensuly "helyrebillentese" a spriritualis vilag megismerese es megertese, a sajat eletem es sorsom megismerese es elfogadasara van lehetosegem. Amivel elek is. Koszonom szepen Anita.
Racz Bettina, London , Anglia"

Egy másik magyarországi városban élő vendég tapasztalata:

"Anitát körülbelül 10 éve ismerem, egy "véletlen" folyamán találtam rá egy újsághirdetésben az egyik szépészeti szolgáltatására. Kellemes melegségérzet járt át amikor megláttam a nevét és ezt a lehetöséget. Mosolyogtam magamban, mert én nem voltam az a típusú ember, aki szépségszalonokba jár. De nem kérdőjeleztem meg az első megérzésem, bejelentkeztem, nagyon oda húzott a szivem. Az első találkozás alatt kiderült hogy spirituális vonalon is segít az embereknek, itt leesett a tantusz mit is keresek én ott! A második alkalommal már meditációs est keretein belül találkoztunk. Késöbb ahogyan egyre szélesítette a tudását, annál változatosabb módon ismerhettem meg önmagam. Általa volt részem sorselemzésben, energetikai kezelésben, kártyát vetett, közösen meditáltunk,kronobiológiai elemzést készített nekem, és még számtalan más módon segített hozzá hogy a sorsom útját járjam. Minden találkozás után frissen,feltöltődve és boldogan távoztam, tisztán látva a céljaimat magam előtt. 2012-ben külföldre költöztem, onnantól kezdve csak skype-on tudtunk videóhívással kapcsolatot tartani, igényem szerint megbeszéltünk egy-egy időpontot és minden zajlott a régiben. A beszélgetés hatásossága ugyanolyan maradt, a kezelés pedig mindig meghozta a várt eredményt. - nem mellesleg a szoros napirendem mellett külön hálás voltam hogy a saját otthonomban, utazás nélkül tudunk beszélni, ez ott akkor felbecsülhetetlen fontosságú volt-. Évente egyszer-kétszer utaztam Magyarországra,amikor tehettem bejelentkeztem személyes konzultációra, de az időm szűkében gyakran előfordult hogy ettől függetlenül is a skype beszélgetést választottam, ugyanis a kezelés ugyanolyan hatást ért el olyankor is. Azóta megszületett az első gyermekünk, mondanom sem kell hogy Anita segített az egész várandósságom alatt, majd a születést követő időszakban is rendszeresen konzultáltunk, továbbra is online. Nagyon sok segítséget kaptunk,és kapunk a mai napig amiért nagyon hálásak vagyunk, és nem csak a mi életünk útja kevésbé rögös a segítsége által, hanem a családtagjaink és barátaink is tapasztaltak pozitív változásokat a saját életükben! Számunkra Anita testesíti meg a hiteles és korrekt segítőt,amit az elmúlt sok-sok év igazol.
Ónodi-Bereczki Vera"

Körtvélyesi Anita Lélekút

Körtvélyesi Anita