Bemutatkozás

A mozgás iránti szeretetem még gyerekkoromban kezdődött. Tizenkét éves torna pályafutásom során többszörös országos bajnok, 3 éven keresztül aranyjelvényes, valamint több éven át " jó tanuló-jó sportoló" voltam. Közben 2 évig úsztam is.

Rövid ideig földrajz-testnevelés szakos általános iskolai tanárként dolgoztam, közben pedig középfokú női torna edzői képesítést szereztem a Magyar Testnevelési Egyetemen.

Az Anita Fitnesz és Szépségszalont 2002 nyarán nyitottam meg, amit 2016 decemberében szüntettem meg és 2017. januártól Lélekútként folytatom tovább a segítségnyújtást.

A spiritualitás felé a nyitottságom 33 éves koromban kezdődött egy reiki tanfolyammal igazán. Végeztem Reiki I, II, Mesteri, Pránanadi I, II, angyal, táltos, reinkarnációs tanfolyamokat. Megtanultam cigány és Tarot kártyát vetni. Kronobiológiai szerint iránymutatást tudok nyújtani a személyiség jellemzésben. Gerinc és hatha jóga oktatói végzettséget szereztem. Most asztrológiai tanfolyamra járok. Meditációs esteket tartok már kb. 6 éve.

Úgy terelődött az életem, hogy a tisztítások és az energiával való feltöltés nagyobb szerepet kap, hiszen hiába mutattak a kártyák bizonyos jövőbeli képeket, a különböző blokkok, átkok, stb. megakadályozzák azt, hogy a jelzett dolgok bejöhessenek.

Föld Anya és Kundalini energia beavatásokat kaptam meg. Utam, hogy ezeket adjam át azoknak a vendégeknek, akiknek lélek első sugallata szerint az adott időpontban szüksége van rá.

Ezek a beavatások, a tisztítások, energiával való feltöltések, valamint a lelkem első sugallatára való figyelés, aszerint való döntés, és kitartás a döntésem mellett segít abban, hogy a jelenemet mindig a lehető legboldogabban éljem meg.

Kívánom Neked is, hogy minél hamarabb megtaláld az utadat és éld meg minden pillanatát a lehető legboldogabban!

Szeretettel: Körtvélyesi Anita

Körtvélyesi Anita Lélekút Körtvélyesi Anita Lélekút